У чому різниця між бальзамічним оцтом та звичайним?

На відміну від спрощеного способу виготовлення оцту бальзамічного з винного оцту, одержуваного зброджуванням давленого винограду з цукром і водою протягом 3 місяців, справжній бальзамік виготовляється з виноградного сусла.

10. Бальзамічний оцет. Бальзамічний оцет – звичайна комора, та її можна використовувати як альтернативу яблучному оцту, особливо у заправках для салатів.

Одну столову ложку бальзамічного оцту можна замінити 1 столовою ложкою яблучного оцтузмішані з 1/2 столової ложки цукру.

Бальзамічний оцет можна також замінити винним. А якщо ви хочете трохи наблизитись до оригінального смаку бальзамічного оцту, спробуйте наполягти винний оцет на травах та спеціях. Це надасть йому більш витончений смак та аромат. Зробити це можна, можливо так.