У чому різниця між кози та шужук?

У чому відмінність кози від шужука? У способі приготування. В автентичному рецепті для кози вибирають кінське м'ясо на ребре та філе поперекової частини, тому що там більше жиру. Ці шматки заправляли спеціями, а потім наповнювали ними, не розрізаючи, кишки.Apr 23, 2019

Класичне кази робиться прямо з ребрами: 24 ребра – 24 кази з однією коні.

кази, узб. qazi, кримськотат. к'азилик') – жир з очеревини, що використовується при приготуванні делікатесної домашньої ковбаси з конини у ряду тюркських народів.

Після закипання, зменшуємо вогонь, і на повільному вогні пробуємо на сіль, кидаємо лавровий листочок, кілька горошин перцю, накриваємо кришкою та варимо кази з конини протягом 2,5-3 годин до готовності.