У чому шкода кукурудзяного крохмалю?

Кукурудзяний крохмаль може завдати шкоди людині з непереносимістю кукурудзи, що може призвести до ускладнень, таких як астма, алергічні реакції, висипи на шкірі.. Кукурудза не рекомендується у вживання людям з проблемами шлунково-кишкової системи та підвищеної згортання крові.

Кукурудзяний крохмаль: користь для організму має жовчогінну дію; посилює стійкість імунітету; виводить шлаки та токсини; підвищує швидкість згортання крові.

Шкода крохмалю Використання рафінованого крохмалю у харчуванні підвищує ризик появи високого рівня інсуліну, що супроводжується надалі атеросклерозом, деяким порушенням гормональної рівноваги в організмі.

Крохмаль перетворюється на цукор і підвищує рівень глюкози у крові. Тому така картопля не варто часто їсти тим, кого вже діагностовано діабет, є переддіабетичний стан, тобто інсулінорезистентність, і тим, хто схильний до набору зайвої ваги”, – каже фахівець.