У чому вимочують курку?

Замочити курку в простий воді без солі на декілька годин. Потім воду слід злити та промити продукт під проточною водою. Вимочувати курку можна в мінеральній 4 години, потім промити тушку під проточною водою. Крім позбавлення гормонів і антибіотиків мінеральна вода робить м'ясо ніжнішим і соковитішим.19 Sept 2022

Вимочувати курку можна як у прісній воді з-під крана, так і у мінеральній. Вона теж допомагає позбавити м'ясо від антибіотиків і гормонів, якими "напихують" курок. У мінеральній воді потрібно залишити продукт на 4 години, потім тушку необхідно промити під проточною водою і зайнятися її приготуванням.

Розріжте курку на дві половинки або відразу на порційні шматки та залийте половиною соляної суміші. Залишіть на пару годин, потім промийте курку проточною водою і знову повторіть процедуру, — радить «ЗДОРОВЕДІВ».

У літрі воді розчиняють дві ложки солі та сік з половинки лимона. Курка має пробути у маринаді не менше двох годин. Потім лимонну воду зливають і замочують курку протягом години у звичайній воді.