У чому замочити дичину?

На 1 л води зазвичай беруть 1-2 склянки 3% столового оцту. У розчин додають цукор, сіль, а для аромату – нарізану моркву, коріння петрушки, цибулю, часник та різні спеції. Крім оцту для маринування м'яса дичини можна використовувати сухе вино, огірковий розсіл, сік квашеної капусти, молочну сироватку.Sep 15, 2021

Щоб воно було смачним, його треба ретельно вимочувати в оцті (1-2% на 5-6 годин). Краще віддати перевагу м'ясу з рожевим відтінком, білими прожилками, без яскраво вираженого специфічного запаху.

– Першим ділом м'ясо диких тварин необхідно вимочити у холодній воді, — почала ділитися своїми секретами Тетяна Богданова. – Потрібно це для того, щоб м'ясоЯк кажуть, дозріло і з нього стекла кров. Я зазвичай залишаю м'ясо у воді проти ночі.

Народна чутка рекомендує вимочувати м'ясо для того, щоб відбити сторонні запахи. Вважається, що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3:00.