У чому заварювати фунчозу?

Як варити фунчозу в мультиварці У чаші закип'ятіть воду в режимі "Суп" або "Мультиповар". Опустіть скляну локшину в окріп, за бажанням посоліть і додайте олію. Варіть 2-4 хвилини, не більше. Готову фунчозу відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.Jul 5, 2020

Залийте чистою холодною водою і заважайте хвилину-другу. Увага! Для промивання фунчози необхідно використовувати холодну і чисту воду. Як відомо, ця вермішель дуже добре вбирає будь-які запахи та смаки, тому, використавши воду з якимось присмаком, ви просто зіпсуєте страву.

Спосіб приготування:

  1. Викласти локшину з пакета в коробку і залити гарячою водою(110`) до мітки.
  2. Закрийте упаковку.
  3. Через 3 хвилини злити воду.
  4. Додати до вермішелі соуси з пакета, добре перемішати.

Dec 13, 2014

Щоб локшина не злипалася, можна у воду додати трохи олії або промити фунчозу під проточною холодною водою після приготування. Також можна зварену локшину помістити у велику кількість холодної води хвилин на 5, це зупинить процес приготування і не дозволить згодом локшині злипнутися.