У якому Гарнірі найбільше білка?

Гречка Це рекордсмен за кількістю білка серед гарнірів.10 Jul 2019

Топ-20 продуктів із високим вмістом білка (У середньому на 100 г)

  • Червона ікра – 36 г;
  • Соя – 36 г;
  • Сир "Пармезан" – 36 г;
  • Куряча грудка – 31 г;
  • Гарбузове насіння – 30 г;
  • Тунець – 29,15 г;
  • Пісна яловичина – 29 г;
  • Свинина (вирізка) – 26 г;

Список продуктів з найбільшою кількістю білків в 100 г входять:

  • Горіхи – до 20-25 р.
  • Твердий сир – до 25-35 р.
  • Бобові – до 26 р.
  • Птах – до 25 р.
  • Риба – до 21 р.
  • М'ясо приготоване – до 32 г, сире м'ясо – до 22 г.
  • Морепродукти – до 18 р.
  • Сир – до 18 р.

Рослинний білок100 г продукту)

  1. Спортивний протеїн: до 75 г
  2. Соєві продукти: 30-50 г (тофу, соєве м'ясо, соєве молоко).
  3. Горіхи: 10-20 г (пекан у середньому містить 10 г білка на 100 г продукту, кешью – близько 13 г, кедрові, лісові та волоські горіхи – 15 г, мигдаль та фісташки – до 22 г, арахіс – 23–26 г).