Як довго можна зберігати апельсини у холодильнику?

4 місяці На відміну від інших плодів (яблук, груш, винограду) цитрусові плоди краще зберігаються за температури вище 0 °З, що є особливістю їх зберігання. З наближенням температури до 0 ° С плоди ушкоджуються фізіологічними захворюваннями, особливо при тривалому зберіганні (3-4 місяці і більше).

Він має бути яскравим. Якщо шкірка має блідо-оранжевий або жовтуватий відтінок, трохи схожий на колір грейпфрута, то він може виявитися зеленим або висохлим. Наявність будь-яких плям свідчить про те, що плід зіпсований. Його вживати в їжу не можна.

За смаковими якостями найбільше цінуються тонкошкірі, соковиті, великі та повноважні апельсини мальтійські, генуезькі, малагські та сицилійські, або мессинські. Окремі дерева мають велику — як у дуба — крону та живуть до 100-150 років; у врожайний рік вони можуть дати до 38 000 плодів.