Як довше зберегти свіжість м'яса?

М'ясо потрібно досить щільно загорнути в папір і помістити у холодильник. У пергаменті м'ясо не задихнеться та збереже свіжість довше. Таке м'ясо може зберігатися у холодильнику до трьох днів. Термін зберігання можна продовжити, відокремивши м'ясо від кістки – без кісток м'ясо може зберігатися на день-два довше.

Як зберегти свіже м'ясо на тривалий термін Взяти шматок тканини більше, ніж розмір шматка м'ясазмочити її в розчині. Обмотати м'ясо та викласти в емальовану тару. Щільно закрити кришкою та не відкривати. Прибрати м'ясо у темне прохолодне місце та зберігати не довше двох тижнів.

М'ясо потрібно опустити в киплячу воду кілька хвилин. У цій воді розчиняємо кухонну сіль – 5 столових ложок на літр. Потім це м'ясо кладемо у відкриту ємність і залишаємо в приміщенні, що провітрюється. Термін зберігання – 2-3 дні.

5 днів Отже читайте інструкцію. Курка, індичка та інший птах може зберігатися в холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.