Як і скільки варити перепелів?

Готується м'ясо перепілки дуже швидко. Для того, щоб воно зварилося, достатньо 20-30 хвилин. Відварене м'ясо перепели дуже ніжне і смачне саме по собі, і додаткових спецій при варінні не вимагає.

на плиті в мішечок – 1 хвилина, а потім залишити ще на пару хвилин в окропі; на плиті некруто – 2 хвилини; на плиті круто – 4-5 хвилин, в мікрохвильовій печі круто – 3 хвилини.

Перепелиний бульйон містить вітаміни А, С, D, групи, залізо, натрій, селен, незамінні амінокислоти. Перепелині м'ясо та бульйон корисні для відновлення сил, боротьби з анемією та дистрофією, зміцнення кісток та зубів.

І дуже смачне при правильному підході до приготування. Але навіть «домашній» переспів без вимочування – не те. Доба в маринаді (бажано з вином) збереже і підкреслить смак навіть при жарінні на сковороді, хоча найкращі способи – це приготування на багатті, гасіння або запікання.