Як є черешню з етикету правильно

Вишню та черешню беруть із загальної страви за черешки, кладуть до себе на тарілку і рукою відправляють у рот по одній ягідці. Якщо у вишні та черешні видалені черешки, то ягоди подають у креманках, з яких їдять ложкою. І в тому і в іншому випадку кісточки непомітно випльовують на ложку і залишають на краю тарілки.

Як правильно подавати черешню на стіл?

Вишню та черешню прийнято подавати з гілочками, щоб за них можна було легко взятися і спочатку перекласти потрібну кількість плодів на тарілку, а потім з'їсти по одній ягідці. Якщо вони без черешків, їх сервірують у креманках і їдять ложкою.

Як правильно їсти ягоди з етикету?

Ягоди винограду завжди їдять разом із шкіркою, ні в якому разі не можна випльовувати її. Якщо ви не можете дотримуватись такого правила, то варто відмовитися від вживання цього десерту за спільним столом. Яблука та груші подаються цілими та неочищеними, а їдять їх за допомогою виделки та ножа.