Як інакше називається валін?

Лейцин, ізолейцин та валін містяться у м'ясі, птиці, сирі, горіхах, рибі, яйцях, молоці, соєвих білках, печених бобах, цілісній пшениці, коричневому рисі, мигдалі, бразильських горіхах, насінні гарбуза, нуті, кешью, сочевиці та кукурудзі.

Валін необхідний для метаболізму в м'язах, відновлення пошкоджених тканин та підтримки нормального обміну азоту в організмі. Належить до розгалужених амінокислот, і це означає, що він може бути використаний м'язами як джерело енергії.

Лейцин – Незамінна амінокислота, що відноситься до трьох розгалужених амінокислот. Діючи разом, вони захищають м'язові тканини та є джерелами енергії, а також сприяють відновленню кісток, шкіри, м'язів, тому їх прийом часто рекомендують у відновлювальний період після травм та операцій.