Як користуватися пакетом під час запікання

Як правильно користуватись пакетом для запікання?

Для початку з рулону потрібно відмотати потрібну кількість плівки, залишивши в запасі з кожної зі сторін по 8-10 см, що потрібно для захоплення країв кліпсами. Після того, як продукт міститься в рукаві, кінці затискають кліпсою і кладуть на деко, відправляючи в заздалегідь прогріту духовку.

Чи потрібно протикати пакет для запікання у духовці?

Надрізати або проколювати пакет для запікання перед відправкою в духовку залежить як від самого пакета, так і від рецепту: іноді пакет варто надрізати ближче до кінця приготування, щоб у м'яса/птаха, що запікається, утворилася апетитна рум'яна скоринка, але якщо ви готуєте за «соковитими» рецептами MAGGI® – курча-тютюну, …