Як користуватися в мікрохвильовці авторозморожуванням

Якщо потрібно використовувати функцію «Розморожування», щоб довести великі порції продуктів до кімнатної температури, спочатку на кілька хвилин увімкніть піч на високу потужність, потім включіть на таку ж кількість хвилин на середню потужність, після чого використовуйте низьку потужність до кінця розморожування.

Як правильно розморозити м'ясо в мікрохвильовій печі?

Розморожувати м'ясо в мікрохвильовій печі Для цього шматок яловичини, свинини або птиці опускають у ємність, накривають тарілкою і ставлять у мікрохвильову піч на 3 хвилини в режимі розморожування. Потім шматочок перевертають і знову відправляють на 3 хвилини. Процес повторюють кілька разів. На це йде 15-30 хвилин.

Як правильно розморозити фарш у мікрохвильовій печі?

Якщо у вас є функція "розморожування", дотримуйтесь інструкцій або встановіть мікрохвильову піч на 50% потужності на 2-3 хвилини. Кожні 30 секунд перевертайте м'ясо, щоб воно рівномірно розморозилося. З такого фаршу потрібно якнайшвидше готувати те, що ви запланували.