Як користуватися вирубками на мастиці

Як правильно працювати з кондитерською мастикою?

Цукрову масу розкотіть у тонкий пласт і перенесіть на торт. Акуратно притискайте покриття долонями або кондитерським шпателем, намагаючись не залишати на поверхні вм'ятин. Щоб на торцях торта не було складок, розкачуйте мастику із великим запасом.

Як поставити фігурки з мастики на торт?

Щоб приклеїти прикрасу з мастики на торт, зволожте необхідну частину поверхні. Частини фігурок, що збираються, можна склеїти яєчним білком.. Великі фігурки потрібно робити заздалегідь і дати їм висохнути. Складні та об'ємні квіти після висихання треба зберігати в холодильнику, а приклеювати незадовго до подачі торта на стіл.