Як маленького лобстера?

Зазвичай лобстери починають їсти, відірвавши йому клешні і зламавши їх у суглобах. Клюшню, що виступає, потрібно відігнути назад, відокремити від тулуба і вишкрести вилкою вміст панцира. Щоб дістати м'ясо з самої клешні, потрібно розбити її щипцями.

Лобстер, Його ще називають омаром, вважається делікатесом. Але як кажуть гурмани, по смаку він мало чим відрізняється від раків.

Отже, почнемо.

  1. Клешні Відокремте клішні від тіла. Для цього потягніть клешню вниз, ніби відкручуючи її. …
  2. Далі, відокремте від тіла омара хвіст: розкрийте шкаралупу і потягніть його – зазвичай він відокремлюється досить легко. …
  3. Тіло Тіло лобстера краще починати обробляти знизу – з черевця.

Aug 9, 2017

Лобстери благотворно впливають на зростання та функціонування клітин, процеси кровотворення, діяльність імунної системи. Омари також сприяють зміцненню артерій, знижують тиск та скорочують ймовірність розвитку серцево-судинних захворювань.