Зазвичай лобстери починають їсти, відірвавши йому клешні і зламавши їх у суглобах. Клюшню, що виступає, потрібно відігнути назад, відокремити від тулуба і вишкрести вилкою вміст панцира. Щоб дістати м'ясо з самої клешні, потрібно розбити її щипцями.
Лобстер, Його ще називають омаром, вважається делікатесом. Але як кажуть гурмани, по смаку він мало чим відрізняється від раків.
Отже, почнемо.
- Клешні Відокремте клішні від тіла. Для цього потягніть клешню вниз, ніби відкручуючи її. …
- Далі, відокремте від тіла омара хвіст: розкрийте шкаралупу і потягніть його – зазвичай він відокремлюється досить легко. …
- Тіло Тіло лобстера краще починати обробляти знизу – з черевця.
Aug 9, 2017
Лобстери благотворно впливають на зростання та функціонування клітин, процеси кровотворення, діяльність імунної системи. Омари також сприяють зміцненню артерій, знижують тиск та скорочують ймовірність розвитку серцево-судинних захворювань.