Як можна пом'якшити яловичину

Готове тверде м'ясо можна розм'якшити за допомогою водяної лазні. Для цього м'ясо викладають на друшляк і ставлять над каструлею з окропом. М'ясо вбирає вологу і стає соковитішим. Готуйте м'ясо від 15 до 45 хвилин – спробуйте на смак, поки він вас не задовольнить. 2022 р.

Як пом'якшити варену яловичину?

Зробити в шматку м'яса невеликі надрізи, покласти в миску з цибулею нарізаною і збризкати трохи оцтом. Поставити у холодильник на 1-2 години. Замість маринаду для пом'якшення яловичини можна взяти готову гірчицю, обмазати нею шматок з усіх боків. Гірчиця розпушує волокна.

Що робить яловичину м'якою?

Вважається, що м'ясо можна достатньо довго гасити чи варитищоб яловичина стала м'якою. Суть у тому, що при тривалій температурній обробці руйнується колаген у твердих волокнах, і м'ясо стає м'якшим.