Як правильно доводити до кипіння молоко

Не наливайте до країв, щоб воно не втекло, коли закипить. Не залишайте каструльку без нагляду та час від часу помішуйте вміст. Так продукт прогріється поступово. Після закипання дайте молоку вирувати близько двох хвилин на повільному вогні.18 січ. 2022 р.

Скільки часу потрібно кип'ятити домашнє молоко?

Для того щоб кип'яче молоко зберегло максимальну кількість вітамінів, білка та мікроелементів, а небезпечні мікроорганізми були знищені, тримайте його на вогні протягом двох хвилин.

Як правильно довести молоко до кипіння?

Коли та як потрібно кип'ятити молоко? Кип'ятити молоко потрібно відразу ж у перший день покупки. Найкраще повільно нагріти його на середньому вогні і помішувати, поки воно закипить. Повільне помішування та нагрівання допомагають утримувати разом воду, вуглеводи, жир та білок у молоці.