Як можна посмажити картоплю рецепт

Як найкраще смажити картоплю?

Картопля ретельно помийте, очистіть і наріжте часточками. Якщо шкірка тонка, можете її не зчищати. Розігрійте в сковороді олію і викладіть на неї картопля одним шаром. Смажте його 5-6 хвилин без кришки до золотистої скоринки, потім переверніть і готуйте ще 5 хвилин.

Як правильно смажити картоплю, щоб вона не розвалилася?

10 секретів смачної смаженої картоплі Щоб не прилипала, не розвалювалася і не підгоріла

  1. Вибрати правильний сорт.
  2. Віддати перевагу сковороді з товстим дном.
  3. Змішати олії …
  4. Нарізати часточки однаково.
  5. Видалити надлишки вологи.
  6. Різати цибулю пір'ям …
  7. Додати часник у потрібний момент.
  8. Не перевертати часто