Як найкраще смажити картоплю?
Картопля ретельно помийте, очистіть і наріжте часточками. Якщо шкірка тонка, можете її не зчищати. Розігрійте в сковороді олію і викладіть на неї картопля одним шаром. Смажте його 5-6 хвилин без кришки до золотистої скоринки, потім переверніть і готуйте ще 5 хвилин.
Як правильно смажити картоплю, щоб вона не розвалилася?
10 секретів смачної смаженої картоплі Щоб не прилипала, не розвалювалася і не підгоріла
- Вибрати правильний сорт.
- Віддати перевагу сковороді з товстим дном.
- Змішати олії …
- Нарізати часточки однаково.
- Видалити надлишки вологи.
- Різати цибулю пір'ям …
- Додати часник у потрібний момент.
- Не перевертати часто