Як можна розморозити філе мінтаю

Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °. 29 лип. 2020 р.

Як правильно розморозити філе мінтаю?

Заготівлю загортають у целофановий пакет та поміщають у каструлю з холодною (не теплою, не гарячою) водою.. Результат буде отримано за 2-4 години, залежно від маси тушки. Так можна швидко розморозити стейки риби та філе (наприклад, філе мінтаю або горбуші).

Чи потрібно розморожувати філе мінтаю перед приготуванням?

Перед приготуванням рибу необхідно розморозити так, щоб максимально зберегти її поживну цінність. Порада наших технологів: у жодному разі не поміщайте морозиво або філе риби в теплу або гарячу воду. При температурі вище 40 ° С структура білка м'язових тканин починає руйнуватися.