Як можна використовувати корінь селери

Його додають у супи, соління та тушковані страви. Нарубаний кубиками селера можна запекти в духовці разом з птахом. Варений корінь селери нагадує за смаком картопля. З вареного кореня селери вийде чудовий суп-пюре або крем-суп.

Куди можна додавати селера?

Великі стебла додають у салати, супи, соуси.. Він добре відтіняє смак м'яса та досить пряний. Листя селери продається в горщиках. Вони схожі на стебла, їх також додають у салати, супи та соуси.

Як є сирий корінь селери?

Зелені соковиті та хрумкі стебла найчастіше їдять прямо сирими: нарізують пластинками або брусочками, видаляючи товсті і жорсткі волокна або подають у вигляді довгих паличок – їх дуже зручно вмочувати в будь-якій соус і є прямо руками.