Грецькі горіхи додають у м'ясні страви (наприклад, знамените грузинське сациві), супи, салати, торти, тістечка та різні десерти (наприклад, в гурьевскую кашу), морозиво, з них вичавлюють масло, а з м'яких, ще незрілих горішків готують смачне та ароматне варення.
Що можна зробити з волоських горіхів?
13 рецептів з волоськими горіхами
- Індичка під соусом з волоських горіхів …
- Порей із соусом з волоських горіхів …
- Курка, фарширована горіхами та чорносливом, з ожиновим соусом.
- Сациві …
- Сациві з курагою та хурмою.
- Лобіо по-сільськи …
- Вальдорфський салат …
- Баклажани з соусом бажі
Як використовувати грецький горіх?
Грецькі горіхи Використовують у натуральному вигляді і для приготування різних страв, у кухнях Азії ними приправляють м'ясо. З волоських горіхів роблять халву, готують усілякі пікантні соуси. У кондитерській справі з горіхами готують тістечка, печиво та торти, додають у морозиво.