Як можна використовувати волоський горіх

Грецькі горіхи додають у м'ясні страви (наприклад, знамените грузинське сациві), супи, салати, торти, тістечка та різні десерти (наприклад, в гурьевскую кашу), морозиво, з них вичавлюють масло, а з м'яких, ще незрілих горішків готують смачне та ароматне варення.

Що можна зробити з волоських горіхів?

13 рецептів з волоськими горіхами

  • Індичка під соусом з волоських горіхів
  • Порей із соусом з волоських горіхів
  • Курка, фарширована горіхами та чорносливом, з ожиновим соусом.
  • Сациві …
  • Сациві з курагою та хурмою.
  • Лобіо по-сільськи …
  • Вальдорфський салат
  • Баклажани з соусом бажі

Як використовувати грецький горіх?

Грецькі горіхи Використовують у натуральному вигляді і для приготування різних страв, у кухнях Азії ними приправляють м'ясо. З волоських горіхів роблять халву, готують усілякі пікантні соуси. У кондитерській справі з горіхами готують тістечка, печиво та торти, додають у морозиво.