Якщо ви варили гороховий суп, покладіть сушені грінки із часником. Якщо варили борщ – додайте більше свіжої сметани. Потім потрібно прокип'ятити суп протягом 4-5 хвилин. За цей час кислуватий смак має піти. 2 серп. 2021 р.
Як зрозуміти зник суп чи ні?
За якими ознаками можна зрозуміти, що суп чи борщ зіпсувалися?
- Страва має кислий смак та запах.
- На поверхні утворюється пінка або бульбашки.
- Страва змінює колір: рідина стає темнішою.
Як запобігти Скисанню супу?
Ще однією причиною псування першої страви може бути сира вода. Наприклад, ви зварили супчик, помили ложку під краном і відразу її засунули в бульйон і відразу зняли з плити. Це найпоширеніша причина скисання. Тому потрібно завжди доводити страву до кипіння, це запобігатиме поширенню бактерій.