Як можна врятувати суп, який почав прокисати

Якщо ви варили гороховий суп, покладіть сушені грінки із часником. Якщо варили борщ – додайте більше свіжої сметани. Потім потрібно прокип'ятити суп протягом 4-5 хвилин. За цей час кислуватий смак має піти. 2 серп. 2021 р.

Як зрозуміти зник суп чи ні?

За якими ознаками можна зрозуміти, що суп чи борщ зіпсувалися?

  • Страва має кислий смак та запах.
  • На поверхні утворюється пінка або бульбашки.
  • Страва змінює колір: рідина стає темнішою.

Як запобігти Скисанню супу?

Ще однією причиною псування першої страви може бути сира вода. Наприклад, ви зварили супчик, помили ложку під краном і відразу її засунули в бульйон і відразу зняли з плити. Це найпоширеніша причина скисання. Тому потрібно завжди доводити страву до кипіння, це запобігатиме поширенню бактерій.