Як можна закривати банки на зиму

Як закривати консерви

«Після того, як продукт уклали в банку і закрили кришкою, цю банку треба в обов'язковому порядку перевернути вгору дном.. Це потрібно для того, щоб простерилізувалася внутрішня поверхня кришки та верхній незаповнений простір банки.18 лип. 2018 р.

Чи можна закочувати банки кришками, що закручуються?

Як закочувати банки з кришками, що закручуються? Це найпростіший і найшвидший спосіб. Для його реалізації достатньо підготувати банки з різьбленням та гвинтовими кришками. Останні кладемо на горловину тари та руками закручуємо.

Як закривати банки на зиму?

Для цього потрібно гарячу стерильну банку заповнити фруктами або овочами, залити сиропом або розсолом температури 95 °С, потім акуратно накрити гарячими кришками і поставити стерилізуватися в каструлю з гарячою водою. Щоб банки не лопнули, на дно каструлю необхідно покласти складену кілька шарів марлю.