Як можна запекти шию

Скільки потрібно смажити шийку?

У середньому процес варіння курячих шийок у каструлі складає 20-40 хвилин, Залежно від кількості продукту. Після перших 20 хвилин можете перевірити готовність продукту шляхом розлому. Якщо з нього витікає прозорий сік, то шийки готові. Не варто відразу виймати їх із бульйону.

Як смачно замаринувати шашлик зі свинячої шиї?

Цибулю наріжте півкільцями, лимон – кружальцями. Додайте до м'яса, посоліть, поперчіть і ретельно вимісіть руками, ніби віджимаючи сік із цибулі. Залишіть м'ясо маринуватися на годину-дві, цього цілком достатньо. Якщо маринуєте шашлик напередодні, одразу приберіть його в холодильник.