Як можна зберігати тісто для млинців

Як зберігати дріжджове тісто в морозилці

Оскільки готове дріжджове тісто не можна довго тримати у холодильнику, єдиний спосіб зберігати його на тривалий термін – це заморожування. У морозильній камері при температурі -15 … -18 ℃ воно може зберігатися протягом 2 – 3 місяців.

Чи можна приготувати тісто для млинців із вечора?

Якщо тісто на млинці замісити з вечора і залишити на ніч, а випіканням зайнятися наступного дня, то млинці вийдуть смачнішими. У будь-якому випадку, краще дати тесту трохи постояти, щоб усі інгредієнти потоваришували.

Чи можна тісто залишити на ніч у холодильнику?

Найчастіше відповідь позитивний. Практично всі види тесту можна сміливо відправляти на полицю в холодильник на кілька днів.