Щоб картопля повністю просмажилася і зберегла рум'яну скоринку, краще різати її дрібно: соломкою, брусочками або тонкими скибочками. Слідкуйте за однаковим розміром шматочків, щоб вони приготувалися одночасно. Якщо хочете нарізати картоплю крупно, перед смаженням поваріть її 5-6 хвилин у киплячій воді.Jan 31, 2021
0:102:17Suggested clip 45 secondsЯк нарізати картоплю кружальцями – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
0:001:35Suggested clip 60 secondsЯк потрібно нарізати картоплю, як порізати картоплю часточкамиYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Не заважайте картоплю одразу! Дочекайтесь, коли з'явиться золотиста скоринка, і лише тоді акуратно переверніть його лопаткою. Не варто занадто часто заважати картоплю: в ідеалі весь час смаження її потрібно перемішати лише 3—4 разу.