Як нарізати торт на дрібні шматочки?

Щоб шматки вийшли однаковими, попередньо на поверхні торта можна зробити насічки за допомогою лінійки та ножа. Потім торт потрібно нарізати на рівні квадрати або прямокутники: спочатку вздовж, потім упоперек. Якщо гостей дуже багато, то квадрати/прямокутники, що виходять, можна розрізати навпіл по діагоналі.

Розріжте торт на дві половинки, а потім кожну знову навпіл, доки всі гості не отримають рівні порції. Круглий або шестикутний торт з мінімальним декором зручно нарізати "ромашкою". Візьміть невелику миску або піалу та поставте на торт вгору дном так, щоб по центру верхівки надрукувалося коло.

Розрізати торт можна двома способами: квадратами. Для цього зробіть два або три довгі поздовжні розрізи (залежно від розміру десерту) з однаковим інтервалом, а потім кілька разів розріжте торт упоперек, ділячи довгі сторони на рівні частини; трикутники.