Як називається напій котрий підпалюють?

Фламбування (Flambage) – це прийом кулінарної обробки, при якому страву поливають коньяком, бренді, кальвадосом або іншим міцним алкогольним напоєм та підпалюють. Спирт швидко вигоряє, а у страви з'являються неповторні смак та аромат. Це слово французькою означає «палати, палаючий».

Також самбуку використовують у складі коктейлів. Наприклад, «вогненний» — у високу рівну чарку наливають кілька шарів. алкогольних напоїв у порядку зростання міцності, а саме: будь-який легкий лікер, шампанське, самбука, горілка, абсент. Напій підпалюють і п'ють через трубочку.

Самбука – дуже ефектний напій. Точніше, ефектний спосіб її подачі. Ось чому цей напій здатний стати хітом будь-якої запальної вечірки. Його п'ють у чистому вигляді та у складі коктейлів, підпалюють і заморожують у кригу.