Як називається популярний французький хліб?

une baguette de pain або просто une baguette, жіноча. рід; pain français у бельгійців і квебекців) – довгий і тонкий хлібобулочний виріб, м'який усередині, з хрусткою скоринкою, часто припудрений борошном. У стандартного багета довжина приблизно 65 см, ширина 5-6 см і висота 3-4 см. Вага приблизно 250 г.

Багет (baguette). Дослівний переклад – жезл, паличка. Один із найзнаменитіших видів хліба, який відомий усім далеко за межами Франції.

Класичний багет : його також називають паризьким багетомВін має товсту скоринку і важить близько 250 грамів. Він також трохи сухіший і трохи борошнистий, ніж традиційний багет. Традиційний багет : це коханий багет французів з більш хрумкою скоринкою і більш повітряним м'якушем.

Стрункий довгий хліб, час його приготування дуже швидкий порівняно з іншим хлібом та так народився багет. Він був названий багеттому, що по-французьки “baton” або “magic wand”.