Як називаються круглі макарони?

Кусксу
Мальтійська кухня
Країна походженняМальта
Компоненти
Основнібоби, макарони кусксу, сир джбейну

Скляна локшина – та сама харусама і фунчоза – готується з крохмалю. Вона також може мати різну форму: кругла, Плоска, тонка і довга, товста і коротка. У сирому вигляді скляна локшина справді дуже схожа на рисову, проте після приготування вона стає прозорою, а не білою.

Макарони різної конфігурації

  • Казеречче – ріжки.
  • Фарфалете – форма метелика.
  • Джемеллі – джгути з порожніми кінцями або тонкі спіральки.
  • Conchiglie – конкільє – черепашки.
  • Ньоккі або кавателлі -черепашки гофровані.
  • Конкільєтте – невеликі черепашки.
  • Conchiglioni – конкільйони – великі черепашки).
  • Кампанелле – дзвіночки.