Кусксу | |
---|---|
Мальтійська кухня | |
Країна походження | Мальта |
Компоненти | |
Основні | боби, макарони кусксу, сир джбейну |
Скляна локшина – та сама харусама і фунчоза – готується з крохмалю. Вона також може мати різну форму: кругла, Плоска, тонка і довга, товста і коротка. У сирому вигляді скляна локшина справді дуже схожа на рисову, проте після приготування вона стає прозорою, а не білою.
Макарони різної конфігурації
- Казеречче – ріжки.
- Фарфалете – форма метелика.
- Джемеллі – джгути з порожніми кінцями або тонкі спіральки.
- Conchiglie – конкільє – черепашки.
- Ньоккі або кавателлі -черепашки гофровані.
- Конкільєтте – невеликі черепашки.
- Conchiglioni – конкільйони – великі черепашки).
- Кампанелле – дзвіночки.