Як називаються незрілі кавові зерна?

Неприпустима наявність квакерів (незрілих зерен), що псують смак і післясмак напою (на 100 г сировини не повинно бути жодного квакера). Спешелті кава – це колосальна, взаємопов'язана праця, що лежить на плечах фермерів, збирачів зерна, сортувальників, оброблювачів, обжарювачів, баристів.

Арабіка, робуста та ліберика – три основні види кавових зерен, але світ кава не обмежується ними. Усього існує ще близько 120 сортів та видів кава. Більшість із них не виробляються у промислових масштабах, тому зерна інших видів кава неможливо знайти у кав'ярнях.

Зерна кава, яку ви засипаєте в кавомолку – це смажені насіння плоду, званого кавовий вишнею. Так ягоди кавової дерева називають в кавовий промисловості. Кожна ягода ("вишня") зазвичай містить два звичайні зерна або одне незбиране, зрощене зерно "Пібер".