Як не втратити м'язову масу на сушінні?

  1. Продовжуйте силові тренування Сушка – це строга дієта з мінімумом вуглеводів та дефіцитом калорій, а також багато повторень із малою вагою та високою інтенсивністю. …
  2. Інтенсивні інтервальні тренування І тут найкращим прикладом будуть люди, які займаються бігом. …
  3. Сушіть повільно …
  4. Полегшіть харчові страждання

Mar 9, 2015

Існують дві основні передумови збереження м'язової маси: достатній вміст білка в їжі (~2-3 г/кг ваги тіла), забезпечення високої інтенсивності тренувань (вага на штанзі). Скорочення обсягу та частоти тренувань максимум на дві третини від їх колишніх значень.

«Якщо людина втрачає вагу, при цьому залишається опасистою, відчуває слабкість, її витривалість не розвивається, це також може вказувати на те, що руйнується м'язова тканина». «Це можна визначити методом пальпації, тобто простим обмацуванням тіла. М'язи на дотик щільні, у той час як тіло без м'язів м'яке та в'яле».