Як обробити курку зняти шкіру

Кладемо курку на спинку і рукою залазимо їй під шкіру позаду. Це робиться дуже легко. Шуруємо рукою під шкірою, пальцями обриваючи плівочки, якими вона тримається за м'ясо. Потрібно добитися того, щоб по всій грудці, до самої шиї, шкіра відокремилася від тушки.10 лист. 2012 р.

Чи потрібно знімати шкіру з курки?

Вся справа в тому, що курей на птахофабриках постійно напихають антибіотиками, тому що вони часто хворіють, а іноді навіть для профілактики. Так ось, ці антибіотики накопичуються саме у шкірі, а не у самому м'ясі. Тому шкіру потрібно обов'язково зняти, а м'ясо цілком придатне для приготування.

Що потрібно відрізати у курки?

Всі! Куряча тушка розділена на частини, кожну з яких можна використовувати для різних страв: філе грудки, стегна, гомілки та крильця підійдуть для варіння, смаження, запікання та гасіння. З каркасу зі спинки та ребер, кінчиків крил можна варити бульйон. Якщо курка жирна, то зрізаний жир піде на смаження картоплі.