Як підготувати нову млинцеву сковороду?

Сковороду необхідно спочатку ретельно вимити, просушити, потім прожарити з кам'яною сіллю (поки сіль не набуде сірого кольору), потім добре змастити всю поверхню, включаючи борти, маслом і прожарити на плиті або в духовці приблизно годину.

Є кілька простих правил, які продовжать життя вашого сковороді.

  1. Спочатку вимийте нову посуд м'якою губкою з рідким миючим засобом у теплій воді, висушіть.
  2. Далі протріть внутрішню поверхню невеликою кількістю олії.
  3. Розігрійте сковороду до робочої температури (буквально хвилину).

Як розжарити сковороду сіллю. На дно насипають 3 см їдальні солі. Ставлять на плиту, нагрівають на середньому вогні. Скільки гартувати сковороду? Приблизно 30 хвилин.