Як підсушити рибу вдома?

У середньому на свіжому повітрі риба сушиться близько тижня, якщо потрібно прискорити цей процес, то можна підвісити рибу над газовою плитою (зрозуміло, не дуже низько). Вона буде готова за три дні. У добре просушеної риби на поверхні не буде солі, що виступила.

Як в'ялити рибу взимку на морозі?

  1. Перед тим, як в'ялити рибу взимку, видаліть бруд з тушки, не промиваючи її.
  2. Використовуючи великі соляні кристали, густо пересипте рибку і помістіть під гніт на кілька днів.
  3. Обсушивши, рибу залишають підвішеною на морозі на 7 днів.

Feb 2, 2018

Рибу потрібно укласти в ємність шарами, пересипаючи сіллю кожен шар. Витрати солі приблизно 500-700 гр на 5 кг риби. Сіль, будучи консервантом, не дає рибі зіпсуватися. жарі, її не повинно бути достатньо, ніж більший розмір рибитим більше солі їй потрібно, зайву солоність потім можна вивести за допомогою вимочування.