Як подавати варених раків?

Раків зваріть у підсоленій воді, витягніть з панцира м'ясо, подрібніть разом з петрушкою в блендері, додайте|добавляйте| розм'якшене вершкове масло|мастило|, сіль|соль|, чорний мелений перець і ще раз все добре перемішайте. Можна подавати з м'яким хлібом, тостами або в закусочних кошиках.

У ракахЯк правило, в їжу вживається м'ясо з клешні і хвоста, також смачна ікра, вона розміщується в місці з'єднання хвоста з панцирем. Але будьте обережні, поїдаючи раків. І намагайтеся не торкатися язиком панцира, це може спричинити печіння та неприємні відчуття в ротовій порожнині через час.

Починати варто з великої клешні. Розломивши її навпіл, з насолодою висмоктуємо сік і починаємо розкривати її – руками, зубами чи невеликим ножем. Розкривши, дістаємо м'ясо, з'їдаємо, запиваємо пивом за бажанням. Якщо раки великі, від 70 грам і більше, так само чинимо і з рештою суглобів клешні.