Як посолити ряпушку в домашніх умовах смачно швидко

Як правильно засолити ряпушку?

Візьміть відповідний за розмірами посудину, насипте на дно не надто товстий, але рівний шар солі і щільно покладіть ряпушку черевцем вгору в кілька шарів, пересипаючи кожен шар риби шаром солі, змішаної з розламаним лавровим листом і злегка подрібненими чорним та запашним перцями (якщо у вас немає ступки, роздробити …

Чи потрібно чистити ряпушку перед смаженням?

Потрошити ряпушку перед смаженням не варто, У неї, як і у мойви або корюшки, нутрощів практично немає, зате часто трапиться багато смачної ікри. Найзручніше голову і нутрощі видаляти в процесі вживання, до того ж випотрошена перед жаркою ряпушка може розвалитися на дрібні шматки – дуже ніжна рибка.