Як посолити сьомгу в домашніх умовах смачно та швидко без розсолу шматочками рецепт покроковий рецепт

Як засолити червону рибу?

Приготуйте засолювальну суміш із рівних частин солі та цукру. Натріть їй рибу. Дно ємності для засолення щедро посипте сіллю, покладіть філе в неї і присипте його сіллю зверху. Якщо хочете малосольний делікатес, достатньо 6 годин при кімнатній температурі.

Як зробити малосольну сьомгу вдома?

Як приготувати малосолона сьомгу

  1. Змішати у зручній ємності сіль та цукор. …
  2. Почищену сьомгу зі шкіркою натерти з усіх боків сухою сумішшю із солі та цукру.
  3. Перекласти рибу у відповідний за розміром контейнер. …
  4. Зверху полити рибу коньяком, і злегка натерти її чистими руками. …
  5. Малосолона сьомга готова.