Як потрібно остуджувати бісквіт?

Через скільки тоді можна відкривати духовку з бісквітом? Найкращим виходом у цій ситуації буде таке рішення: після вимикання духовки прочиніть трохи дверцята і зачекайте 15 хвилин. Потім дістаньте форму з коржем і остудіть вже за кімнатної температури.5 Feb 2022

Для повного остигання високого бісквіту в середньому потрібно близько 2 годин. Не треба поспішати і постійно перевіряти, скільки ще залишилося остуджувати корж. Якщо ви одразу спробуєте його вирівняти та нарізати, то тісто розсипеться в руках, і вам терміново доведеться збирати “Графські руїни” або будь-який інший кремовий десерт.

3 днів – без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4 ° С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки може зберігатися близько 3 днів. Зберігати бісквіт після випічки можна також у морозилці.

Щоб бісквіт не опав, його остуджують у формах. Потім перевертають на решітку, таким чином бісквіт рівномірно остуджується з усіх боків. Після того, як готовий бісквіт остудився, його можна загорнути у харчову плівку та відправити у холодильник на ніч.