Як позбавитися запаху смаженої риби на кухні?

Позбавитися від запаху допоможе кипляча вода з розведеною в ній ложкою оцту. Оцет здатний усунути навіть сильний запах підгорілих продуктів. Повернути кухні свіжість допоможе жменю кавових зерен чи харчова сода, залишена на столі проти ночі.

Обробну дошку можна протерти скибочкою лимона або часнику. Столові прилади можна протерти олією, а потім промити звичайним засобом для посуду. У каструлі, де варилася риба можна прокип'ятити воду з додаванням оцту, а на сковороді після смаження риби просмажити кілька зерен кави.

Рибний дух добре видаляється оцтом. З різних поверхонь запахи від риби забираються пивом, яким протирається кухонний посуд. У роті від запаху можна позбутися свіжої петрушки.