Як правильно готувати шаурму для продажу

Скільки виходить собівартість шаурми?

Середня вартість шаурми – 130 рублів за одну порцію. По собівартості – 2/3 йде на м'ясо, 1/3 йде на все інше. Середня собівартість шаурми без оптимізації виробництва – 55 рублів (з оптимізаціями можна знизити собівартість до 47-50 рублів).

Що потрібно, щоб продавати шаурму?

Сума початкових вкладень складається з таких витрат:

  1. Оренда кіоску – 20 000 рублів.
  2. Оформлення документів – 15 000 рублів.
  3. Купівля обладнання – 100 000 рублів.
  4. Закупівля товарів – 40 000 рублів.
  5. Рекламна програма – 33 000 рублів.
  6. Одноразовий посуд – 2000 рублів.