Розігрітий шоколад заливаємо тонким струмком для заповнення пазух, а потім струм можна збільшити. Силіконової лопаткою розрівнюємо видиму частину шоколаду. Прибираємо в холодильник на 20 хвилин, а потім дістаємо і залишаємо в приміщенні при +20-25С на 12 годин. 2021 р.
Як правильно користуватися силіконовою формою?
Силіконова форма не потребує спеціальної підготовки перед першим використанням. Її достатньо промити під проточною водою з м'яким миючим засобом, добре просушити і змастити тонким шаром рафінованої олії.. При подальшому використанні масло для змащування можна не використовувати.
Чи потрібно змащувати силіконову форму перед заливкою шоколаду?
Змащувати силіконові форми для шоколаду не потрібно, якщо у Вас якісний молд. Ось деякі рекомендації від нас, що робити, якщо шоколад все-таки прилипає до форми.