Як правильно користуватися сухими винними дріжджами

Рекомендації щодо застосування: Розвести 1 пачку винних дріжджів в 1 літрі теплої (30-35 градусів) воді, потім додати отриманий дріжджовий розчин виноградного (фруктового) соку, підготовлений для приготування браги (вина).

Чи можна використовувати сухі дріжджі для вина?

Дріжджі, що культивуються, поставляються на ринок у різних кількостях. Але Найбільш зручною для винороба любителя вважається форма активних сухих ЧКД (в зневодненому стані спокою) та найбільш затребуваний обсяг – 5 грам у пакетику. Кількість, яка підходить для виробництва вина від 1 до 5 літрів.

Скільки потрібно додати дріжджів у вино?

Дріжджі забезпечують початок бродіння через 2-3 доби. Рекомендоване дозування 3-5 г дріжджів на 10 літрів соку при виноробстві, 6-8 г дріжджів на 1 розрахунковий кг цукру для приготування браги.