Як правильно подати скумбрію холодного копчення

Оброблені шматочки копченої скумбрії акуратно викладаємо на оселедницю. Прикрашаємо часточками лимона та дрібно нарізаним кропом. У такому вигляді можна подати скумбрію як холодну закуску навіть до святкового столу. А якщо зварити картоплю і приготувати пюре, то з копченої скумбрії разом з пюре вийде смачна вечеря.17 Гру. 2013 р.

Як подати на стіл скумбрію холодного копчення?

Скумбрію холодного копчення найкраще подавати до відвареної картоплі. Наріжте рибу шматочками, викладіть на тарілку і прикрасьте оливками.

Як подають копчену рибу?

Копчена скумбрія – самостійна страва. До неї можна подати відварену картоплю або салат зі свіжих овочів та зелені. Зі скумбрії гарячого копчення готують паштети, додають у супи та салати.