Додаючи собі суп, ложку залишають у тарілці. Бульйон і суп-пюре сервірують головним чином чашці і зазвичай їдять десертною ложкою, причому лівою рукою тримають ручку чашки. З чашки допивають лише залишки. Закінчивши їсти суп, ложку треба залишити в тарілці.14 Гру. 2017 р.
Як покласти ложку після супу?
1:45Рекомендований кліп · 58 сек.Уроки етикету: як є суп та салат? – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як правильно тримати ложку з етикету?
Ложку тримають у правій руці, так само, як і вилку. Їжу треба їсти збоку ложки, її ніколи не підносять до рота під прямим кутом! Важливо! Ложку чи вилку потрібно піднімати вгору і підносити до рота, а не нахиляти голову до їжі на них.