Як правильно приготувати печінку для пиріжків?

Як правильно підготувати печінку до смаження?

Головне – не пересмажувати печінку. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (або трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана чи вершки — вірні друзі соковитої та м'якої печінки.

Як обробити печінку перед приготуванням?

Перед приготуванням яловичу та свинячу печінку потрібно обов'язково очищати. Видаліть усі судини, жили та зніміть плівку, підчепивши її кінчиком ножа і злегка потягнувши пальцями, без різких рухів. Якщо ви все зробили правильно, плівка зніметься легко та швидко, без розривів.