Як правильно сервірувати стіл до весілля

Порядок розташування столових приладів

Права сторона (у віддаленому напрямку від тарілки): ніж для головної страви, ложка для супу та закусочний ніж. Ліва сторона: вилка для головної страви та вилка для закусок. Концепція правильного сервірування передбачає: спочатку використовуються прилади, які віддалені від тарілки.

Як правильно сервірувати стіл на весілля?

Найближче до тарілки має бути великий ніж для основної страви, далі — ложка для супу і, нарешті, ніж для закусок. Зліва від тарілок – вилки в аналогічному порядку: ближче до тарілки вилка для основної страви, а з зовнішньої сторони – закусочна вилка.

Що має бути на столі у молодих на весіллі?

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.