Як правильно варити борщ із щавлем

Скільки потрібно щавлю на зелений борщ?

Зелений борщ – перевірений рецепт

  1. м'ясо – 500 грам;
  2. картопля – 400 грам;
  3. морква – 1 штука;
  4. яйця – 4 штуки;
  5. щавель – 200 грам;
  6. кріп та петрушка;
  7. зелений цибуля;
  8. лавровий лист;

Скільки часу потрібно варити борщ?

Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 40 хвилин. Якщо варити бульйон на сильному вогні, він майже завжди виходить каламутним. Коли бульйон готовий, процідіть через велике сито. Морква, цибуля та коріння віддали бульйону весь свій смак та аромат, вони вам більше не знадобляться.