Як правильно варити Плющену вівсяну крупу?

Як зварити вівсянку з плющеної вівсяної крупи Щоб зварити розсипчасту кашу, крупу треба попередньо помити. Потім всипати крупу у киплячу підсолену воду у співвідношенні 1 частина на 2,5 частини води. Після закипання на маленькому вогні варити 20 хвилин, іноді помішуючи.7 Jul 2021

Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з вівсяний плющеної крупою. Посолити та варити на маленькому вогні без кришки 20-25 хвилин|мінути| до готовності.

для рідкої вівсянки на 1 частину крупи або пластівців візьміть 3–3,5 частини рідини; для напівв'язкою – пропорція 1: 2,5; для в'язкої – 1: 2.

Смачно, швидко, корисно, саме ці три слова ідеально характеризують цю крупу. Крупа вівсяна плющена Trapeza соковита, яскрава упаковка, що привертає уваги. Дуже здивував той факт, що перед приготуванням крупу потрібно гарненько промити під холодною водою, вперше чую, щоб вівсянку мили.